Albot a uimit din nou: Compatriotul nostru a dispus de Marin Cilic cu 6-4, 7-6

Embed:

O nouă performanță notabilă înregistrată de tenismanul moldovean Radu Albot. În primul tur al turneului ATP ”Masters 1000” de la Cincinnati, statul Ohio, compatriotul nostru l-a învins în două seturi pe croatul Marin Cilic, numărul 18 mondial, scor 6-4, 7-6. Confruntarea dintre cei doi a durat o oră și 56 de minute.

Marin Cilic este câștigătorul turneului US Open din anul 2014. Trei ani mai târziu tenismanul croat a ajuns în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, iar anul trecut a jucat în ultimul act la Australian Open. Albot și CIlic au mai jucat între ei la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio De Janeiro, când croatul s-a impus în două seturi, cu 6-3, 6-4.

În turul doi al turneului de la Cincinnati, Radu Albot, numărul 39 în ierarhia mondială, se va duela cu câștigătorul disputei dintre sârbul Laslo Jere și argentinianul Diego Schwartzman.

Turneul ATP Masters 1000 de la Cincinnati are fondul de premii în valoare totală de puțin peste 6 milioane de dolari. Câștigătorul ediției precedente a turneului este tenismenul sârb Novak Djokovic.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu