Albania, la cinci zile după cutremurul devastator. Pereţii clădirilor cad la simpla împingere

Situație critică în Albania, la cinci zile de la puternicul seism care a lăsat în urmă aproape 50 de morţi. Printre victime se numără și cea care ar fi urmat să devină nora premierului albanez.

Sutele de replici ale seismului i-au îngrozit pe sinistraţi. Cei mai mulți refuză să se întoarcă în casele care le-ar putea deveni sicrie. O echipă Digi24 a mers în Albania și vă prezintă mărturii ale supravieţuitorilor.

„Vine moartea după mine, nu o să scap cu viață” - zeci de mii de oameni din Durres - orașul cel mai afectat de cutremurul care a lovit Albania - trăiesc în ultimele zile un coșmar. Imediat după seismul de magnitudine 6,4 au urmat sute de replici.

Cea mai puternică a fost a doua zi de la cutremurul care a luat cu el zeci de morți. Replica de 5,6 pe scara Richter a fost resimțită și de o echipă Digi24 aflată la locul tragediei.

Salvatorii români trimiși în sprijinul lor în Albania au fost surprinși de puternica replică a seismului chiar în timp ce au identificat două victime sub dărâmături.

Salvator în timpul misiunii 4: Sperăm să putem să îi ajutăm cât mai repede, scrie digi24.ro

loading...

Lasă un comentariu