ALARMANT! Patru persoane şi-au pierdut viaţa în bazinele acvatice timp de 24 de ore

Embed:

Conform informațiilor operative ale Serviciului Situații Excepționale al MAI, în ultimele 24 de ore,  patru perosane și-au pierdut viața în bazinele acvatice din țară. 

Primul caz de înec a avut loc în dimineața zilei de ieri în lacul din parcul "La Izvor” a municipiului Chișinău. Aici angajații stației de salvare au recuperat cadavrul unui bărbat cu vârsta aproximativă de 60 de ani, identitatea căruia urma să fie stabilită.

Un alt caz care a avut loc în Capitală în bazinul acvatic "Valea Morilor”  s-a produs tot ieri la ora 16.28. De această dată s-a înecat un bărbat în vârstă de 35 de ani. Corpul acestuia a fost recuperat de salvatorii stației de salvare.

Alte două persoane  cu vârstele de 25 și 37 de ani și-au pierdut viața la scăldat, după ce au intrat în lacurile din satele Gălești, raionul Strășeni și Cotiujănii Mari raionul Șoldănești. Ambele cadavre au fost scoase la mal.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale a lansat în toată țara Campania de prevenire a înecurilor, care are drept scop preîntâmpinarea tragediilor la scăldat, însă în pofida avertizărilor oamenii continuă să încalce regulile de comportament în apă.

De la începutul anului au murit înecați 42 de oameni, inclusiv 8 minori.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu