ALARMĂ la o grădiniţă din sectorul Botanica. Trei micuţi au fugit din instituţie şi s-au plimbat pe străzi preţ de câteva ore

Trei micuţi au fugit de la o grădiniţă din capitală şi s-au plimbat pe străzi preţ de câteva ore până au fost găsiţi la o distanţă de peste doi kilometri, comunică MOLDPRES.

Solicitată de Agenţie, Elena Vorotneac, șefa secției Informare și relații cu comunitatea din cadrul DGETS, a specificat că incidentul este cercetat de o comisie de conduită care va examina situaţia din grădiniţă şi va analiza contextul întâmplării.

"Dacă va fi găsită vinovată, administraţia instituţiei preşcolare va fi sancţionată conform legislaţiei în vigoare", a spus Elena Vorotneac,  șefa secției Informare și relații cu comunitatea din cadrul DGETS.

Ieri, trei micuţi au fugit de la o grădiniţă din sectorul Botanica. Micuţii au fost găsiţi la doi kilometri depărtare, iar părinţii acestora au spus că au fost anunţaţi despre incident abia după ce copiii au fost găsiţi şi reîntorşi în instituţie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu