Alain Delon, în război cu fiii săi. De ce este învinuit actorul

Embed:

Legendarul actor francez Alain Delon este în război deschis cu cei doi fii ai săi. Dacă mezinul Alain-Fabien a publicat o carte în care vorbește despre tatăl său ca despre un om violent și un xenofob, fiul cel mai mare, Anthony, îl acuză de rele tratamente în copilărie.

Mai mult, în cadrul unui documentar despre Alain Delon, mai mulți biografi de-ai săi au declarat că actorul și-ar fi închis fiul Anthony în cușca câinilor.

 

”Pentru a face parte din cercul apropiaţilor săi şi pentru a-i întări pe proprii săi copii, era necesar ca prietenii şi fiii săi să fie adoptaţi de câini. Așa a făcut cu fiul său Anthony, când era copil l-a închis în spaţiul rezervat câinilor. Alain supraveghea şi era în gardă. Ar trebui însă să ne întrebăm dacă această metodă nu a ajuns să-l traumatizeze pe fiul său”, a declarat Oliver Rajchaman, biograful lui Alain Delon. Ulterior, în adolescență, fiul cel mai mare al lui Alain, Anthony, a ales să trăiască cu mama sa în Statele Unite. De atunci s-a început dușmănia dintre tată și fiu, care aveau să ajungă, în cele din urmă, chiar și la tribunal. Alain Delon i-a cerut chiar fiului său să renunțe la folosirea numelui de familie în cariera de actor. Marele actor nu a confirmat, dar nici nu a dezmințit acuzațiile cu privire la faptul că și-a maltratat copiii.


În ciuda scandalurilor prin care a trecut Delon de-a lungul vieții sale, el rămâne unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei franceze.

În vârstă de 83 de ani, el a jucat în peste 100 de filme și seriale. Cele mai populare dintre ele sunt ”Laleaua neagră”, ”Zorro” şi "Nu treziţi un poliţist care doarme". De-a lungul carierei a câștigat nouă premii, printre care și un Cesar la categoria cel mai bun actor în rol principal, pentru filmul ”Notre histoire”.


”- Ce vreți de la mine? - Un zâmbet. - Au trecut mulți ani de când cineva a vrut să-mi vadă zâmbetul.”

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu