Ala Donţiu: Căsătoria unui prinţ mă amuză. Mult mai interesant ar fi să urmăresc nunta lui Dorin Chirtoacă

"Atunci când eram copil doream să văd nunta unui prinţ şi cum arată acel prinţ. Acum căsătoria unui prinţ mă amuză. Mult mai interesant mi-ar fi să urmăresc nunta lui Dorin Chirtoacă".

Declaraţia a fost făcută în contextul discuţiei despre nunta prinţului Albert al II de Monaco cu Charlene Wittstock, în cadrul unei ediţiei speciale, la Publika TV, de maestrul în ceremonii, Ala Donţiu.

"Aceste nunţi regale sunt folosite pentru a aduce un plus de imagine ţării, pentru a spori vizibilitatea acestora. La noi un eveniment care ar putea atrage o atenţie deosebită ar fi într-adevăr nunta primarului. Avem un primar care trebuie însurat şi am putea câştiga de pe urma aceastei nunţi", a adăugat Sevastian Botnari, preşedinte al Agenţiei Naţionale a Turismului.

Maestrul în ceremonii Ala Donţiu a mai spus că se aşteaptă ca şi în Republica Moldova cineva să îşi organizeze o nuntă la fel de fastuasă ca cea a prinţului de Moncao.

"Cred că o nuntă bună la noi ajunge până la 30-50 de mii de euro. Muzicanţii sunt scumpi, de multe ori se întâlnesc rochii scumpe sau se cântă Patricia Kass sau alte staruri din străinătate, desi nu se ştie despre acest lucru. Şi la noi se chefuieşte câte 3 zile, şi nu contează banul. Sunt nunţi foarte scumpe, dar dacă nu există valul dragostei între tineri, nunta devine plicticoasă", a mai adăugat maestul în ceremonii.

Charlene Wittstock a semnat astăzi actele prin care a devenit oficial soţia monarhului de Monaco. Vădit emoţionaţi, Albert şi Charlene au promis să îşi fie alături la bine şi la greu până când moartea îi va despărţi. Cei doi urmează să se căsătoarească mâine şi religios.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu