Ajutor pentru mămicile din 24 de maternităţi. Fondatorul Edelweiss, Vlad Plahotniuc, a anunțat extinderea Campaniei O nouă viaţă

Embed:
Echipa Edelweiss le va ura, de astăzi, "Bun venit pe lume!" bebelușilor născuți în 24 de maternități din țară. Fondatorul Edelweiss, Vlad Plahotniuc, a anunțat extinderea Campaniei "O nouă viaţă" în alte 20 de maternități. Aflat într-o vizită la Spitalul raional din Hâncești, Vlad Plahotniuc i-a felicitat pe soţii Pruteanu, care au devenit părinți de băiat pentru a doua oară. Familia a primit cutia-cadou, ce conţine lucruri necesare pentru îngrijirea bebeluşilor.

Nu a rămas fără atenție din partea lui Vlad Plahotniuc nici Octavian, primul băiat al cuplului. Deși are doar cinci ani, acesta a intrat cu responsabilitate în rolul de frate mai mare.

Familia a rămas plăcut surprinsă că sunt printre primii beneficiari ai campaniei extinse "O nouă viață".

"Nu ne-am aşteptat. Este o bucurie pentru noi şi pentru familia noastră. Ne va fi de folos ceea ce ne-a oferit Fundaţia. Să-l întâlnesc pe domnul Vlad Plahotniuc a fost pentru mine emoţionant", a menţionat Ecaterina Pruteanu, beneficiară. 

Fondatorul Edelweiss a declarat că a decis să extindă campania "O nouă viață" la nivel național, ținând cont de succesul proiectului și de miile de solicitări adresate fundației.

"Am întâlnit și aici o familie fericită. Ne dorim, prin gestul nostru pe care îl facem, prin această campanie, să ne aducem și noi o contribuție mică la bucuria lor. Și în felul nostru, în felul acesta să spunem micuților un bun venit pe lume", a declarat Vlad Plahotniuc, fondatorul Fundaţiei "Edelweiss".

Vlad Plahotniuc a apreciat dedicaţia și profesionalismul medicilor de la Centrul Perinatologic din Hâncești.

"Vreau să felicit cu această ocazie şi medicii, lucrătorii medicali din această instituţie pentru grija şi dedicaţia cu care îşi fac lucrul, grija pe care o au faţă de aceste familii", a precizat Vlad Plahotniuc.

La rândul lor, medicii i-au mulţumit lui Vlad Plahotniuc pentru apreciere și pentru faptul că această campanie a fost extinsă și în maternitatea din Hâncești.

"Vreau să vă spun că suntem nespus de bucuroşi că Fundaţia "Edelweiss" a ajuns şi la Hânceşti. Şi din numele întregului raion, dar şi a mămicilor care vor beneficia de acest proiect vreau să mulţumesc domnului preşedinte pentru aceste lucruri bune pe care le face în toată ţara, inclusiv pentru Hânceşti", a spus Petru Ciubotaru, directorul IMSP Hânceşti.

Campania Edelweiss "O nouă viață" a fost lansată în anul 2016, la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău, fiind extinsă ulterior în alte trei maternități.

"De astăzi, suntem prezenți în 24 de maternități. Ne bucurăm să fim alături de mămici. Momentul nașterii unui copil în familie este unul extrem de important, dar sunt situații în care mamele au nevoie de sprijinul celor din jur. Din aceste considerent ne-am propus să fim alături de ei, să le oferim în dar o cutie cadou, care conține o gamă pentru îngrijirea nou născuților în primele zile de la naștere", a subliniat Lidia Cucoş, director executiv al Fundaţiei "Edelweiss".

Până în prezent, în cadrul Campaniei “O nouă viață” a Fundației lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" au fost distribuite peste 12 mii de cutii-cadou pentru nou-născuți.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu