Ajutor pentru gospodine. Pot comanda online mâncarea şi decorul pentru masa de sărbătoare

Embed:

Ajunul Crăciunului sau Revelionului este o zi destul de încărcată, mai ales pentru cei care o pierd gătind la bucătărie. Orele irosite însă pentru mersul la magazine şi pregătirea mesei pot rămâne o amintire.

Mâncarea sau accesoriile pentru masa de sărbătoare pot fi comandate şi online. Toate vin la cutie chiar la uşa cumpărătorului.

Salată mimoză, olivie, bucate din carne, legume la grătar, sarmale şi desert. Sunt doar puţinele bucate pe care le propun serviciile de catering din Capitală.

Masa de Crăciun pentru două persoane începe de la 600 de lei. Pentru opt persoane, preţul ajunge şi la 2.000 de lei.

"Preţurile depind de ceea ce este în box. Dacă sunt cărnuri poate fi mai scump, dacă este salată, atunci poate fi la un preţ mai mic. Diferă de gramaj, de numărul de porţii", a spus Olga Marin, managerul companiei de de catering.

Majoritatea moldovenilor spun însă că nu-şi permit acest lux şi că oricum dau preferinţă bucatelor pregătite acasă cu grijă.

"Restaurantul găteşte foarte bine, însă ceea ce gătesc părinţii, anume mama, asta este altceva."

"Mâncarea de casă este întotdeauna cea mai gustoasă. Este mai plăcut când găteşti pentru familia ta."

"Pentru mine de exemplu este mai bine să-mi aleg producţia singură şi singură să o gătesc aşa cum ştiu eu, decât în restaurant. Pentru că ştiu ce prepar şi ştiu din ce produse."

De asemenea, online poate fi comandat şi decorul pentru masa de sărbătoare.

Ofertele includ farfurii şi pahare, lumânări, şerveţele, care vin la pachet. Un aranjament standard costă în jur de 1.500 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu