Ajax Amsterdam și Dinamo Kiev sunt gata pentru confruntarea directă din play-off-ul Ligii Campionilor

Embed:
Ajax Amsterdam și Dinamo Kiev sunt gata pentru confruntarea directă din play-off-ul Ligii Campionilor. Cele două formații au obținut victorii în campioantele interne și se pot pregăti liniștite de meciul-tur dintre ele, ce se va disputa săptămâna viitoare.

"Lăncierii" au învins in extremis pe Venlo chiar pe terenul acesteia în etapa a doua a campionatului Olandei. Oaspeții s-au impus cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost marcat în minutul 88 din penalty de sârbul Dușan Tadic.

Adversara lui Ajax din Liga Campionilor, Dinamo Kiev, la fel, a obținut o victorie chinuită în partida cu FC Olexandria în etapa a cincea a campionautlui Ucrainei. Dinamoviștii au învins la limită cu scorul de 1-0, iar golul victoriei a fost înscris de Viktor Țîgankov în minutul 68.

Benfica Lisabona a trecut cu brio testul dinaintea meciulu cu PAOK Salonic i din play-offul Ligii Campionilor. "Vulturii" au învins Boavista, chiar la Porto, cu 2-0 în etapa a doua a campionatului Portugaliei. Oaspeții au marcat câte un gol în fiecare repriză prin Facundo Ferreyra și Pizzi. Benfica va juca, proxima partidă, cu PAOK Salonic în Liga Campionilor. Meciul va avea loc la Lisabona pe 21 august.

Ajax Amsterdam și Dinamo Kiev se vor confrunta în capitala Olandei o zi mai târziu. Ambele partide vor fi transmise în direct de CANAL 3 cu începere de la ora 22:00.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu