Ajax Amsterdam, cu gândul la finala Ligii Campionilor. Van de Beek, un jucător de bază al "lăncierilor"

Embed:

Ajax Amsterdam forţează calificarea în finala Ligii Campionilor. Revelaţia actualei ediţii a competiţiei o va avea de înfruntat în semifinale pe Tottenham Hotspur.

"Lăncierii" au devenit un adversar de temut, după ce au eliminat anterior din turneu pe Juventus Torino şi Real Madrid. Unul din jucătorii exponenţiali din lotul condus de Erik ten Hag este Donny van de Beek. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani face legea la mijlocul terenului. Acesta a înscris golul egalizator în partida retur din sferturile de finală cu Juventus Torino. Van de Beek şi-a amintit de triumful "lăncierilor" la Torino.

"A fost ceva fantastic, ceva foarte special. Am jucat bine în repriza a doua. A fost un moment mare pentru noi. Am intrat pe teren şi ne-am făcut jocul.Ne facem jocul indiferent de circumstanţe, şi aşa vom face mereu", a menţionat Donny van de Beek, mijlocaş Ajax Amsterdam.

Olandezul apreciază contribuţia adusă în jocul lui Ajax de liderii echipei Frenkie de Jong şi Dusan Tadic: "Frenkie de Jong este un jucător rapid şi perspicace. În materie de construcţie a jocului este pur şi simplu fantastic. Dusan Tadic este un fotbalist crucial graţie forţei fizice şi simţului porţii. Golurile sale şi pasele decisive îl fac indispensabil".

Van de Beek a ajuns la Ajax Amsterdam la vârsta de 10 ani, de atunci acesta apără culorile clubului din capitala Olandei. Mijlocaşul a declarat că este o onoare să joace la o asemenea formaţie.

"Ajax-ul este clubul meu şi aşa va fi mereu. Este o onoare să fac parte din echipă. La fel se simt şi restul băieţilor. Avem o echipă bună, iar atmosfera din interior este specială", a precizat mijlocaşul Ajax Amsterdam.

Partida tur dintre Tottenham Hotspur şi Ajax Amsterdam se va desfăşura pe 30 aprilie la Londra şi va fi televizată în direct de CANAL 3, cu începere de la ora 22:00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu