"Ai senzaţia că ai fost în cosmos!" Yoghinii şi medicii terapeuți despre masajul sonor cu boluri tibetane

Embed:

Masaj sonor cu boluri tibetane este o procedură prin care poți simți vibrația sunetului prin tot corpul. Este o tehnică specială de relaxare şi chiar tratament, practicată şi în ţara noastră de yoghini. Cei care urmează astfel de ședințe spun că se simt mai bine fizic şi emoțional.

Yoghinul Andrei practică masajul sonor cu boluri tibetane de peste şase ani. El susține că acest tip de masaj ajută la reabilitarea și chiar însănătoșirea organelor cu disfuncții.

"Bolurile sunt folosite în trei direcții, prima e meditația, a doua este curățarea și a treia tratarea. Vibrația bolurilor sonore reabilitează disfuncțiile creierului. Ne liniștește. Intrând în contact cu corpul nostru, vibrația bolurilor ajută la eliminarea energiei negative blocată în corp", a spus yoghinul Andrei.

La acest curs de masaj au fost mai multe persoane, toate pentru prima dată. Oamenii au rămas încântați de procedură:

"E o reunire frumoasă dintre corp și suflet. Senzația a fost că sunt în cosmos. Zboară sufletul, zboară,dansează".

"Pentru prima dată. Am simțit vibrație în abdomen, liniște și m-am simțit foarte grea".

"A fost un concert a vibrațiilor, au trecut prin tot corpul și au rămas acolo. De parcă până acum mai vibrează în mine".

Medicii terapeuți zic că masajul sonor cu boluri tibetane este bun pentru relaxarea corpului după rutina zilnică.

"Să meditezi, să intri în rezonanța acestui sunet, acestei vibrații și să ajungi la o anumită activitate a creierului. De încercat se poate, cred că acestă metodă de relaxare nu este una periculoasă", a declarat Svetlana Tampei,  terapeut.

O ședință de masaj cu vase sonore durează aproximativ două ore și costă două sute de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu