Ai primit factura la căldură? Mai mulţi locuitori ai Capitalei, REVOLTAŢI de cât trebuie să plătească (FOTO)

Locuitorii Capitalei sunt revoltaţi că au primit facturi mai mari la căldură pe luna ianuarie. Aceştia susţin că luna trecută afară a fost cald, bateriile în apartamente nu au fost foarte fierbinţi, dar preţul a fost unul usturător.

Mai mulţi oameni şi-au scris nemulţumirea pe pagina de Facebook şi s-au arătat indignaţi de această situaţie.

"Svetlana: Eu şi mama mea am primit cea mai mare factură pe căldură din ultimii doi ani.Cu condiția că: tariful nu s-a schimbat. Nu e iarnă afară, dar bateriile abia s-au încălzit. Ce este de făcut?

Elena Morozova: Mamei i-a venit 1900 de lei pentru 40 de metri pătraţi. Ce este aceasta?

Helen Tara: Corect la noi ii foarte frig achitam preturi cosmice mergi la ЖК dau din umere nu avem ce face! Noi unde sa ne adresam?

Tatiana Larina: La mine la fel.

Irina Parabinovici: La mulţi este aceeaşi problemă.

Nellia Ostapciuc: 40 de metri, aceeaşi problemă.

Katerina Kojevnikova: Suma 2370 lei.

Аna Lupu: 3 camere, 2800 de lei. Eu sunt şocată."

Unii internauţi au făcut şi glume pe baza preţurilor exagerate la căldură.

"Igor Bogos: E cam tot aceeaşi istorie ca: Primăria Chişinău, fiind "primăvara" afară, au cheltuit "2 milioane" pentru deszapezirea drumurilor."

PUBLIKA.MD aminteşte că Termoelectrica a lansat numărul unic de contact al Serviciului Call-Center – 1300. La acest număr scurt de telefon, locuitorii municipiului Chișinău vor avea acces la aceeași gamă de servicii și operațiuni ce erau disponibile și până acum la numărul 022 447 447.

CITEŞTE ŞI: Termoelectrica lansează numărul unic de contact. Ce informaţii vor putea afla clienţii

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

 

 
loading...

Lasă un comentariu