Ai obosit să vezi peste tot doar prețuri exagerate? Grăbește-te să prinzi cel mai bun preț pentru produsul pe care-l cauți!

Doar compania Auctiontotal îți oferă acum posibilitatea unică de a vinde sau de a cumpăra la cel mai avantajos preț din Moldova.

Suntem siguri că doriți să știți CUM...

Participă online la licitații – simplu și interactiv!

Pentru prima dată în Republica Moldova o casă de licitații în timp real, oferă șansa tuturor de a vinde sau/și cumpăra online, prin licitație!

Intrați pe site-ul online.auctiontotal.md, creați un cont personal, primiți 100 de lei în calitate de premiu (bani datorită cărora veți putea plasa gratuit produsele la licitație),  și de asemenea tot aici veți putea găsi produsul care vă interesează, la CEL MAI BUN PREȚ!

www.online.auctiontotal.md, este cea mai bună platformă internă de licitaţii. Aici poți licita pentru tot felul de bunuri. Principala condiție este ca bunul să  fie atractiv!

Prin proiectul dat, echipa Auctiontotal încearcă să producă o schimbare, aici, în Moldova, să garanteze siguranţa şi transparenţa tuturor tranzacţiilor: ”Unul din obiectivele pe care noi, Auctiontotal, punem accent este confidenţialitatea datelor dumneavoastră, precum şi asigurarea unor tranzacţii eficiente.

P.S. Menționăm că, astăzi, 27 octombrie 2014, pe site-ul www.online.auctiontotal.md, a fost plasat un telefon mobil la prețul de start 1 Leu!

Nu rata șansa, poți cîștiga chiar tu la licitație! Grăbește-te să plasezi oferta ta!

P.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu