Ai grijă ce mănânci! Poliţia a descoperit la o fermă din nordul ţării zeci de mii de ouă din viitor (VIDEO)

Embed:

Descoperire uimitoare, făcută de Inspectoratului Național de Investigații, la o fermă din nordul ţării care creşte găini pentru ouă. La 21 decembrie, în urma investigațiilor, au fost depistate și ridicate 99.000 de ouă fără acte, pe care era aplicată data de producere 23.12.2015.

Mai mult, au fost găsite alte 242.000 de ouă care nu aveau o dată de producere, circa 25.400 lei nereflectați în evidența contabilă, documente de ciornă și persoane neangajate oficial în câmpul muncii.

În momentul descinderii, polițiștii au surprins muncitorii întreprinderii în timp ce marcau ouăle cu data de 25.12.2015.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar persoanele care se vor găsi vinovate riscă o amendă de până la 60.000 de lei sau închisoare de până la trei ani.

La moment, polițiștii îşi continuă acțiunile de investigaţie pentru a stabili unde urma sau dacă anterior a fost comercializată marfă pregătită în asemenea condiţii, sau dacă există persoane care au avut de suferit în urma consumului de ouă din viitor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu