Ai bea o limonadă neagră? Află din ce este făcută şi care sunt beneficiile ei

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că limonada este sănătoasă atunci când nu o asociezi cu zahărul, informează clicksanatate.ro.

Poți să faci diverse combinații pentru a obține exact gustul dorit.

Lămâile, sursă bună de vitamina C

Mai ales acum când avem parte de o vreme de tranziție organismul are nevoie de vitamine și minerale, motiv pentru care consumul de citrice și legume este imperios necesar în această perioadă.

Antioxidanții și vitaminele conținute de lămâi ajută la întărirea sistemului imunitar, asigurându-ne protecție împotriva diverșilor virusuri și bacterii.

Poți astfel să optezi fie pentru smoothie-urile de citrice în care să adaugi bineînțeles și celebrele lămâi sau fresh-urile ori limonada la care fie pentru decor fie pentru gust poți adăuga mentă sau felii de portocală.

Limonada neagră, un nou trend

Nu este deloc o glumă, acum poți savura chiar la tine acasă o limonadă de culoare neagră și asta datorită faptului că are un ingredient extrem de cunoscut și vechi în medicina naturistă și anume cărbunele medicinal.

Cărbunele activ este recunoscu pentru proprietățile sale minunate mai ales asupra sistem,ului digestiv, fiind totodată capabil să absoarbă și să elimine toate toxinele prezente în organismul uman.

Acesta se obține prin arderea mai multor elemente organice precum nuca de cocos, lemnul, apoi fiind tratat pentru a deveni o substanță activă și funcțională pentru organismul uman.

Limonada neagră, tocmai datorită acestui cărbune devine și mai puternică în lupta impotriva diverselor bacterii și boli, având un efect detoxifiant mai intens. În plus este benefică persoanelor care se confruntă cu varlori crescute ale colesterolului, sau deficit al funcțiilor biliare.

În plus, este și un bun tratament antimahmureală!

Unde mai pui și faptul că este indicată inclusiv în caz de diaree sau diverse probleme ale tranzitului intestinal.

Tot ce trebuie să faci este să adaugi în limonada ta( de cel puțin 1 litru de apă) o pastilă de cărbune activ, așteaptă să se dizolve și apoi consum-o ca atare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu