"Agresivitatea lui Nastase faţă de jurnalişti nu-i va aduce mai multe voturi la alegerile prezidenţiale"

Embed:

Modul agresiv prin care liderul Partidului Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, îi tratează pe jurnalişti nu-i va aduce mai multe voturi la alegerile prezidenţiale. Comportamentul vulcanic faţă de întrebările reprezentanţilor mass-mediei, legate de averea acestuia, demonstrează că politicianul nu are un răspuns clar şi corect. Declaraţiile au fost făcute de către invitaţii emisiunii Fabrika de aseară.

"Această discuţie cu jurnaliştii, situaţie în care Năstase trebuie el însuşi să improvizeze. Ori el însuşi la capitolul improvizaţie este cumva corigent şi din această cauză când nu ai un răspuns pregătit şi nu esti în stare să răspunzi recurgi la agresivitate. Ceea ce îl descalifică ca politician", a declarat Corneliu Ciurea, analist politic.

Invitaţii emisiunii sunt de părere că pretendenții la şefia statului trebuie să fie deschişi cu jurnaliştii şi să le ofere informaţii veridice.

"Politicianul trebuie să înţeleagă că nu dă răspunsuri ziaristului şi faptul că el intră întro polemică cu ziariştii iarăşi nu este o chestie normal pentru că răspunsurile lui sunt pentru opinia publică, pentru cetățeni. Ziaristul doar intermediază comunicarea", a menţionat Vitali Catană, doctor în drept constitutional.

"Eu consider că în statul nostru, în perioada alegerilor, orice concurent electoral va trece printr-o radiografie. Orce alegător va fi capabil, va avea acces la informaţia publică referitor la venituri şi cheltuieli, referitor la alte întrebări care reprezintă interes pentru orce cetăţean", a precizat politicianul valentin Crîlov.

Iar doctorul în drept Alexandru Cuzneţov s-a referit şi la nemulţumirea liderului PAS, Maia Sandu faţă de semnăturile colectate de Partidul Democrat din Moldova în susținerea candidatului său:

"Este o banală gelozie că cineva a putut să mobilizeze echipele, iar cineva nu. Pentru mine, dacă aş fi lider politic, pentru mine ar fi o învăţătură şi într-adevăr ar fi un antrenament să văd care sunt posibilităţile organelor mele teritoriale în colectarea în a aduna nişte semnături simple".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu