Agențiile de turism se întrec în oferte pentru odihna de vară. Care sunt cele mai fierbinţi pachete

Embed:

În toiul ofertelor pentru vacanţele de Crăciun şi Revelion, agenţiile de turism nu uită nici de ideile pentru odihna de vară. Acum este momentul să cumpăraţi un sejur la mare la jumătate de preţ sau chiar cu o reducere de până la 60 la sută dacă biletele sunt achitate integral.

"Hotelierii vor să se asigure cu camere pentru vară vândute, iar turiştii vor să facă o economie suplimentară şi rezervă din timp. Turiştii moldoveni au devenit mai organizaţi şi rezervă din timp pentru aşi face un program stabil pentru vară", a spus Ion Curmei, manager agenţie de turism.

În sezonul estival 2019 grecii promit să fie cei mai generoşi. Dacă decideţi să plătiţi acum vacanţa, atunci la vară veţi putea avea parte de un sejur cu doar 200 de euro, în hotel de cinci stele, de tip all inclusive, cu zborul inclus. În aceste condiţii, chiar şi Bulgaria a ajuns să fie mai scumpă.

Pe litoralul Mării Negre un bilet de odihnă costă acum 250 de euro. În schimb, cererea mare pentru hotelurile din Turcia a determinat patronii să ridice preţurile. Astfel, în 2019, odihna pe litoralul turcesc va fi mai scumpă, în medie, cu 10 la sută. Aţi putea economisi însă jumătate din preţ dacă sunteţi gata să cumpăraţi biletele cu şapte-opt luni înainte de vacanţă.

"Avem un preţ de 350 - 500 de euro de persoană. Cu zbor, cazare, masă de tip ultra all inclusive la un hotel bun", a spus Ion Curmei, manager agenţie de turism.

"Preţurile sunt cu mult mai mari decât anul trecut şi turiştii aşteaptă reduceri şi vor să plece,dar noi deja nu mai avem bilete avia până în data de 22 noiembrie. Şi turiştii vin panicaţi ce să facem, spun că au aşteptat să scadă preţurile, dar asta este situaţia la moment", a spus Artiom Neaga, manager agenţie de turism.

Deşi apreciază ofertele companiilor turistice, cei mai mulţi dintre moldoveni afirmă că e dificil să aduni bani pentru vară, atunci când în faţă ai sărbători de iarnă.

"Poate la iarnă vom cumpăra pachetele, dar acum la moment nu. Ar trebui să strângem bani", a spus o femeie.

"Avantajul este cel financiar şi evident că alegi locurile cele mai bune. Momentul când early booking începe îţi dă posibilitatea să alegi şi camere cu vedere mai bună şi bilete la avion cu un grafic mai bun de zbor", a spus un bărbat. 

Potrivit operatorilor de turism, reducerile de 50 la sută pentru sezonul estival 2019 vor fi disponibile până la sfârşitul anului. În ianuarie şi februarie reducerile vor fi de maximum 40 de procente, iar din martie pachetele turistice vor fi mai ieftine cu doar 10 la sută.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu