Agenţiile de turism se întrec în oferte pentru moldovenii care vor să petreacă Paştile peste hotare

Embed:

În ajunul sărbătorilor de Paşti, agenţiile de turism au pregătit mai multe oferte pentru clienţi. Moldovenii, care vor alege să petreacă sfintele sărbători peste hotare, vor trebui să plătească între 100 de euro şi 1.000 de euro.

Reprezentanții Agențiilor de Turism din Chișinău spun că, în perioada sărbătorilor de Paști, cea mai solicitată destinație a moldovenilor este Dubai. Iar ofertele pentru această direcție sunt şi cele mai scumpe. Preţul unui sejur de șapte nopți variază între 500 de euro și 1.000 de euro pentru o persoană.    

În ofertele speciale pentru Paști sunt și sejururile în staţiunile din România. O călătorie de patru zile la Slănic Moldova costă aproximativ 200 de euro pentru o persoană.

Şi călătoriile prin orașele europene sunt solicitate de turiştii moldoveni. Un city-break în Roma, de exemplu, costă aproximativ 130 de euro de persoană pentru două nopți.

Iar pentru cei care vor să trăiască din plin farmecul sfintei sărbători, agențiile de turism au pregătit călătorii în Ierusalim. Un sejur de șapte zile costă cel puțin 500 de euro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu