Agenţia Centrală de Informaţii din SUA şi-a deschis cont pe Instagram

Agenţia Centrală de Informaţii a SUA (CIA) şi-a deschis joi cont pe Instagram, unde vor fi publicate fotografii însă nu şi selfiuri cu agenţi în misiune secretă, scrie agerpres.ro.

CIA a postat până acum doar o fotografie pe reţeaua socială, cu un scaun şi un birou de serviciu pe care sunt împrăştiate numeroase obiecte, printre care bancnote străine, o perucă şi o agendă, însoţite de mesajul "vreau să călătoresc în jurul lumii".

Noul cont face parte din eforturile agenţiei de a recruta agenţi şi analişti mai tineri. Instagram este o modalitate de a atinge acest scop: majoritatea utilizatorilor săi au vârste sub 30 de ani.

"Încercăm să trezim curiozitatea utilizatorilor de Instagram cu privire la numeroasele modalităţi prin care misiunea CIA ne poate duce acolo unde alţii nu pot ajunge şi prin care putem realiza ceea ce alţii nu pot face", a afirmat agenţia într-un comunicat.

"Prin intermediul acestui cont, vom oferi o imagine a activităţii agenţiei, însă nu putem promite selfiuri făcute în locuri secrete", a adăugat CIA.

Agenţia Centrală de Informaţii şi-a lansat deja un cont pe Twitter în 2014 cu un mesaj menit să provoace zâmbete: "Nu putem nici să confirmăm, nici să negăm că acesta este primul nostru tweet".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu