Aflat la Shenzen pentru primul meci oficial al noului sezon, Virgiliu Postolachi a fost aclamat de câţiva microbişti

Embed:

Fenomenul "Virgiliu Postolachi/PSG" ia amploare! După ce a ajuns la prima echipă a lui PSG şi după ce a marcat primul său gol pentru campioana Franţei, moldoveanul născut la Edineţ s-a pricopsit şi cu nişte fani mai exotici.

Aflat la Shenzen pentru primul meci oficial al noului sezon, Supercupa Franţei, pe care PSG o va disputa cu AS Monaco, compatriotul nostru de doar 19 ani a fost aclamat de câțiva suporteri fervenți. Postolachi și-a salutat admiratorii.

Virgiliu Postolachi a ajuns la PSG în 2013. De atunci, a fost o prezenţă constantă în echipele de copii şi juniori ale clubului francez. La începutul lunii iulie a semnat primul contract profesionist cu Paris Saint Germain , iar la începutul săptămânii curente a marcat un gol superb în poarta lui Atletico Madrid în cadrul turneului mondial "International Champions Cup".

Totuşi, meciul de sâmbătă din Supercupa Franţei ar putea fi primul important pentru atacantul moldovean. Este, însă, puţin probabil ca Postolachi să joace în acest meci, deoarece în lotul lui PSG au revenit numele grele, printre care şi Neymar Junior.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu