Află unde şi cum ai putea să îţi petreci seara de vineri în Chişinău

Embed:

Atmosfera incendiară din timpul zilei continuă, la propriu, în cluburile din capitală. Localurile de agrement se întrec în oferte speciale. Astfel, pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, proprietarii lasă intrarea liberă până la miezul nopţii.

La military Club, dansatorii vor fi animati de o DJ-îţă topless, iar intrarea va fi liberă pînă la miezul nopţii. La Muz Cafe este seara slăbiciunilor masculine. Clubul vrea să ademenească reprezentanţii sexului tare cu 20 de genuri de narghile şi bere. Bărbaţii care nu-şi imaginează seara fără frumuseţe feminină, se pot delecta în această seară cu un show erotic fierbinte. La Decadance, fetiţe dezgolite vor prezenta un program de striptease, contra 100 de lei.

Dacă preferaţi un alt tip de distracţie, sunteţi aşteptaţi la Bothi Club. În această seară se dă startul sezonul jocurilor mafia. Intrarea este liberă, dar trebuie să faceţi o consumaţie minimă de 200 de lei.

Dacă pepenele galben este fructul dumneavoastră preferat, cu siguranţă veţi aprecia şi cocktailurile cu această aromă. Vor fi în abundenţă la Mellon party, în această seară în barul Gazetto.

Amatorii de teatru şi operă, însă, vor trebui să aştepte până la toamnă, când vor ieşi actorii din vacanţă.

Lasă un comentariu