AFLĂ pe ce stadion va juca Milsami în preliminariile Ligii Europei

Embed:

Dacă va obţine licenţa de a juca în preliminariile Ligii Europei, Milsami Orhei o va face pe Stadionul Zimbru din Capitală! Dragoş Hâncu, vicepreşedintele clubului, a declarat, pentru Publika TV, că orheienii au semnat deja un contract în acest sens cu firma ce gestionează arena de la Botanica.

Proaspăt medaliată cu bronz în Divizia Naţională de fotbal, Milsami Orhei s-a asigurat că va avea unde să joace meciurile de pe teren propriu în cazul în care va obţine licenţa de la Federaţia Moldovenească de fotbal. Dacă nu va reuşi să rezolve toate problemele pe care le are stadionul din Orhei, Milsami va juca pe Stadionul Zimbru.

Vicepreşdintele Milsami Orhei a declarat că, practic, clubul a înlăturat toate lacunele pentru a obţine licenţa şi speră să o facă până la sfârşitul săptămânii curente.

Milsami Orhei a terminat în premieră pe podiumul primii divizii valorice din Moldova, fapt care i-a asigurat şi participarea în Cupele Europene. Actualmente grupării din Orhei îi rămâne doar să aştepte decizia Comisiei de licenţiere din cadrul FMF, pentru recursul depus la interdicţia de a reprezenta ţara în Liga Europei din cauza neacordării licenţei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu