Află de ce bărbaţilor le plac fetele "rele"

Nu este un secret ca barbatilor le plac fetele rele: sunt sexy, feminine, amuzante si independente, scrie gândul.md.

Află 6 motive pentru care bărbaţii sunt atraşi de astfel de femei.

1. Nu se grăbesc să înceapă o relaţie
După cum se ştie, bărbaţilor le place spiritul de aventură şi nu se grăbesc să se implice într-o relaţie. Nu vor să se lege la cap. Fetele “rele” apreciază şi ele independenţa – se bucură ca pot face orice doresc, fără să dea altcuiva explicaţii. Aşa că o fată rea este ceia ce îşi doreşte un bărbat aventurier şi nu numai.

2. Sunt mereu cochete şi provocatoare
Fetele rele atrag întotdeauna privirile bărbaţilor. Ele poartă haine care să le scoată în evidenţă, aşa că prin lookul lor provocator declanşeaza toate instinctele primare ale bărbaţilor. Aleg întotdeauna haine care le accentueaza feminitatea. Pentru un bărbat niciun afodisiac nu este mai puternic decât nişte tocuri înalte, o bluza cu decolteu şi o fustă mini.

3. Au simţul umorului mai dezvoltat
Bărbaţii nu trebuie sa fie mereu atenţi la ceea ce le iese pe gură atunci când sunt în compania unei fete rele. Lor le plac glumele deochiate şi limbajul siropos. În compania lor, bărbaţii se simt relaxaţi şi nu trebuie să se prefacă a fi ceva ce nu sunt.

4. Dacă vor ceva, nu stau pe gânduri – acţioneaza!
Fetele rele nu se plâng că muzica e prea tare, că le e frig sau foame. Nu fac abuz de cuvinte şi nu trec la explicaţii care nu sunt necesare. Pur şi simplu, trec direct la fapte – dau radioul mai încet, pun pe ele o haină groasă şi îşi fac singure un săndviş.

5. Au mai multe în comun cu bărbaţii
O fata rea este şi un bun camarad pentru un bărbat, iar bărbaţilor le place lucrul acesta. Nu o vad numai ca pe o iubită ci şi ca o prietenă adevărată.

6. Sunt bune la pat
Deşi lucrul acesta nu a fost demonstrat ştiintific, majoritatea bărbaţilor sunt convinşi că o fata rea este “rea” şi în pat. Sexul cu o fata rea, care să le îndeplinească toate fanteziile, este în topul preferinţelor bărbaţilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu