AFLĂ cum să îţi foloseşti toate cele 5 simţuri în timpul sexului

Chiar dacă ţi se pare imposibil, poţi folosi toate cele 5 simţuri în timp ce faci sex, scrie Unica.ro. Asta în caz că îţi doreşti ca sexul să fie o experienţă multisenzorială.

Stimuli sexuali prin atingeri

Simţul tactil este cel mai satisfăcător când faci dragoste. Preludiul şi actul sexual depind de felul în care vă atingeţi şi de cum răspundeţi sexual la stimulii primiţi prin atingeri. Căldura corpurilor, felul în care vă sărutaţi şi vă atingeţi, sunt paşi care duc spre orgasm.

Puteţi încerca jocul cu cartonaşe, în care fiecare alege un cartonaş unde scrie ce zonă a partenerului trebuie să atingi şi cum să o atingi (prin sărut, mângâiere, apăsare, etc.).

Memoria vizuală în partidele de sex

Aproape la fel de important ca simţul tactil este şi văzul. Asta deoarece suntem foarte bine stimulaţi vizual. Răspunsul sexual al bărbaţilor, de exemplu, apare mai repede atunci când au în faţă femeia care îi atrage. Din această cauză şi industria porno se dezvoltă atât de bine!

Văzul te ajută să memorezi vizual zone sau lucruri care te excită la partener. Poate că are ochii mai frumoşi decât alţii, picioarele mai ferme, pielea de culoare diferită sau organe genitale mai senzuale. Tot văzul este cel care vă permite să vă faceţi complimente despre felul în care arătaţi sau vă mişcaţi.

Atracţia olfactivă

Există un motiv bine întemeiat pentru care anumite mirosuri te atrag şi altele nu. Acelaşi lucru se întâmplă cu mirosul specific partenerului sau cu aromele afrodisiace. În timpul partidelor de sex, simţul olfactiv este mai ascuţit decât de obicei, aşa că aromele afrodisiace sunt binevenite pentru un plus de plăcere.

Vanilia, patchouli, fructul pasiunii sau levănţica – le poţi alege ca arome în beţişoare parfumate, lumânări sau uleiuri pentru masaj erotic.

Plăcerea gustului

Gustul este cu siguranţă un simţ important în timp ce faci sex. Jocul cu fructe, siropuri, creme şi alimente face parte din experienţa senzorială a unei partide de sex perfecte.

Sunetele potrivite şi excitante

Sunetele voastre în timp ce faceţi sex sunt una dintre cele mai excitante părţi ale unei partide de sex. Bărbaţii în special consideră gemetele şi sunetele partenerelor drept echivalent al plăcerii şi semn evident dacă ele sunt mulţumite de ceea ce ei oferă în pat.

La fel de important, gemetele şi respiraţia accentuată sunt semne că ai ajuns la orgasm, iar pentru bărbaţi se ştie că orgasmul partenerei este indiciul absolut că sunt pricepuţi în pat. Altfel, este loc de frustrări, mai ales pentru el.

Tot auzul este cel direct responsabil pentru răspunsul vostru atunci când practicaţi sexul prin telefon.loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu