Află cum ne va surprinde vremea mâine şi ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:
Mâine, izolat vor cădea precipitaţii slabe. La Briceni și Soroca se vor înregistra 10 grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 12 grade, iar la Tiraspol 13 grade. La Leova se așteaptă 14 grade, iar la Comrat și Cahul maxima va fi de 15 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi opt grade, iar mâine 13 grade. În următoarele zile vremea treptat se va răci. Ziua termometrele vor indica între şase şi nouă grade. Noaptea se vor înregistra între minus cinci şi plus şase grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 21 de grade. La Paris şi Londra vor fi 12, iar la Berlin cu un grad mai puţin. În capitala Italiei maxima va fi de 23 de grade. La Viena şi Budapesta sunt anunţate 10 grade, iar la Praga şi Varşovia se vor întregistra 9 grade. La Belgrad sunt anunţate 18 grade, însoţite de ploi slabe. Aceeaşi temperatură se aşteaptă la Bucureşti. La Atena vor fi 24 de grade, iar la Ankara va fi cer senin cu 21 de grade în termometre. La Kiev sunt prognozate 10 grade, iar la Moscova cinci grade.
loading...

Lasă un comentariu