Află cum au devenit milionari

Embed:

Unii oameni se chinuie o viaţă întreagă să pună pe picioare o afacere. Alţii au nevoie doar de cinci secunde de inspiraţie şi devin milionari peste noapte.

Site-ul pentru persoane căsătorite care-şi doresc o aventură, i-a adus americanului Noel Biderman primul milion de dolari. Ashleymadison.com este un site pretins matrimonial, iar cei care vor să devină parte a acestei comunităţi trebuie să fie căsătorite sau să-şi dorească să aibă o aventură cu o persoană căsătorită. Potrivit latimes.com, site-ul a reuşit să adune deja peste trei milioane de membri.

O altă poveste de succes este cea a adolescentului care a vândut gem de milioane de dolari, inspirat de reţeta bunicii. Tânărul a început afacerea la 14 ani în bucătăria din Scoţia a părinţilor săi. La 16 ani deja a abandonat şcoala pentru SuperJam, business-ul său full-time. SuperJam vinde anual 500.000 de borcane, ceea ce acoperă la ora actuală 10 procente din întreaga piaţă a gemurilor din Marea Britanie, iar afacerea lui Doherty valorează aproape 2 milioane de dolari.

O altă afacere de milioane este cea a ochelarilor de protecţie pentru căţei. Ineditul business pus pe roate de către americanii Ken şi Roni di Lullo a captăt rapid atenţia canalelor media. Renumiţii ochelari costă 22 de dolari şi se vând în peste 200 de magazine din întreaga lume.

Perna care poate fi încălzită în cuptorul cu microunde este invenţia unei femei pe nume Kim Levine din Statele Unite. Femeia, fostă casnică, este milionară şi chiar a scris o carte despre peripeţiile sale în vânzarea cu de-amanuntul.

loading...

Lasă un comentariu