Află cu cine va juca naţionala Moldovei de tineret în preliminariile Campionatului European de fotbal

Embed:

Naţionala de tineret a Moldovei vă juca în grupa a 6-a în preliminariile Campionatului European de fotbal din 2013 cu formaţiile similare ale Portugaliei, Poloniei, Rusiei şi Albaniei. Tragerea la sorţi a celor 10 grupe a fost efectuată la sediul Uniunii Europene de Fotbal din oraşul elveţian Nion.

În prima grupă au fost incluse reprezentativele Germaniei, Belarusului, Greciei, Bosniei şi Herţegovinei, a Ciprului şi a statului San-Marino. În grupa a doua vor juca Suedia, Ucraina, Finlanda, Slovenia, Lituania şi Malta.

Cehia, Ţara Galilor, Armenia, Muntenegru şi Andorra sunt compenentele grupei cu numărul trei. În grupa a patra se vor duela naţionalele Serbiei, Danemarcei, Irlandei de Nord, Macedoniei şi a Insulelor Feroe.

Spania, Elveţia, Croaţia, Georgia şi Estonia fac parte din grupa a cincea. În grupa a şaptea au fost incluse Italia, Turcia, Ungaria, Irlanda şi Liechtenstein. Grupa a 8-a: Anglia, Belgia, Islanda, Norvegia şi Azerbaidjan.

Reprezentativa României a fost inclusă în grupa a 9-a şi va avea drept adversari Franţa, Slovacia, Letonia şi Kazakhstan iar în grupa a zecea vor juca Olanda, Austria, Scoţia, Bulgaria şi Luxemburg.

Cele 53 de echipe naţionale au fost repartizate în 10 grupe preliminare, căştigătoarele cărora, alături de cele mai bune patru echipe de pe locul doi în grupe vor disputa barajul de calificare pentru a desemna cele şapte naţionale care se vor alătura ţării gazdă, Israelul, la turneul final.

Lasă un comentariu