Află cu câţi bani poţi închiria o insulă

Embed:

Închirierea unei insule se indentifică perfect, de cele mai deseori cu imaginea multimilionarilor. Cu mulţi bani ai posibilităţi nemărginite. Se întâmplă totuşi, ca pentru o vacanţă de o săptămână, pe o insulă, să fie de ajuns doar câteva sute de dolari.

Pretty Joe Rock din Florida, spre exemplu, poate fi a ta pentru mai puţin de trei mii de dolari pe săptămână. Pentru aceşti bani, proprietarii îţi pun la dispoziţie şi o barcă.

Localizarea geografică a unor insule de închiriat poate, de altfel, surprinde. E vorba despre nordul Statelor Unite sau Canada. Şi ofertele diferă - de la 550 de dolari pentru o săptămână pe o insulă din Michigan, până la 66 de mii de dolari pentru o vacanţă în The Rania Experience din Maldive. Dacă plăteşti mai mult, poţi avea parte de trei vile, un bucătar personal, un iaht şi alte condiţii de lux.

În lipsa atâtor bani, poţi alege o insulă, unde ţi se oferă o locuinţă, însă trebuie să-ţi aduci mâncarea de acasă. British Virgin Islands costă 53 de mii de dolari pentru o noapte şi poţi aduce aproximativ 30 de oaspeţi.

O alternativă mai puţin costisitoare, dar cu acelaşi lux, ar fi închirierea unei singure camere. Preţurile sunt cu mult mai mici pe East Brother Light Station, în apropiere de San Francisco, unde o noapte costă 300 de dolari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu