Află cine e Emil Caras

Embed:

Unul dintre cei mai buni tehnicieni moldoveni, Emil Caras, s-a întors acasă, după ce a petrecut aproape un an în Rusia. Emil Caras a făcut o vizită la Publika TV, unde ne-a povestit despre evoluţia sa în calitate de antrenor secund la FC Kuban Krasnodar şi despre rolul special în calitate de mâna dreaptă a lui Dan Petrescu.

Emil Caras a fost departe de Moldova şi de familia lui 10 luni şi o săptămână, spune, însă, că tot efortul depus la FC Kuban, în calitate de antrenor secund, a meritat orice sacrificiu.

Antrenorul moldovean a fost mâna dreaptă a lui Dan Petrescu, declarat cel mai bun tehnician din liga a doua rusă.

Emil Caras şi-a început cariera fotbalistică în calitate de jucător la clubul Zarea din Bălţi, iar mai apoi s-a transferat la Nistru, actuala echipă Zimbru, cu care a devenit multiplu campion al Moldovei. A mai evoluat la echipe ca SKA Odesa, FC Tiumen, Constructorul şi Dacia Chişinău. În perioada 1991 - 1995 a jucat şi la echipa naţională a Moldovei. Din 2002, a început cariera de antrenor, activând ca antrenor principal la Dacia şi FC Tiraspol şi ca antrenor secund la Alania Vladikavkaz din Rusia, iar din ianuarie 2010 este antrenor secund la Kuban Krasnodar.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu