Află ce colecții vestimentare au fost prezentate la New York

Embed:

Metropola americană, New York, a fost, timp de o săptămână, capitala modei. Designerii au prezentant tendinţele pentru toamna acestui an, modelele au strălucit, iar vedetele au admirat ţinutele de pe podium.

Cele mai cunoscute case de modă din lume, nume grele precum Marc Jacobs, Calvin Klein, Prada, Carolina Herrera şi Vera Wang au prezentat cele mai noi tendinţe în materie de modă. Donna Karan ne propune rochii elegante, în culori pastelate. Criticii spun că este prima oară când colecţia celebrei creatoare nu are niciun accent negru.

Designerul Carolina Herrera s-a inspirat pentru noua ei colecţie din liniile clasice ale anilor '60. În ţinutele creatoarei a fost sesizat şi stilul fostei primei doamne a Statelor Unite, Jacqueline Kennedy, cu care Herrera a avut o relaţie specială.

Calvin Klein a avut o colecţie predominată de ţinute gri, alb şi argintiu, oferind o senzaţie de comfort prin stilul abordat.

Săptămâna modei la New York a adunat cele mai cunoscute nume şi mărci, iar printre spectatori s-au aflat şi vedete din întreaga lume.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu