Află cât scot din buzunare locuitorii Capitalei pentru o zi de distracţie la plajele private

Embed:

Pentru mulţi locuitori ai Capitalei weekend-ul începe şi se termină la ştrand. Chiar dacă temperaturile au mai scăzut, iar apa a fost puţin mai rece, petrecăreţii au găsit cum să se distreze. Singura problemă rămân banii.

Cei care aleg să se odihnească la plajele private din apropierea Capitalei trebuie să scoată din buzunar cel puţin 150 de lei pentru transport şi taxa de intrare. Doritorii de a se plimba cu scuterul de apă mai scot 250 de lei, iar cei care rămân la discotecă cheltuie până la 1000 de lei.

"Taxiul costă 55 de lei, însă venim în doi-trei oameni, după aia intrarea 100 de lei în zilele de week-end. Distracţiile costă mai mult deja seara când începe discoteca", spune un locuitor al Capitalei.

Pe plajele cu acces liber oferta la distracţii este mai variată. Preţurile sunt mai mici, iar tentaţia să le încerci pe toate e mare.

La staţiunile de odihnă particulare piscinele sunt mai curate, iar accesoriile de plajă şi serviciile sanitare sunt incluse în preţ, pe când la plajele cu acces liber aceste servicii sunt contra cost.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu