Află cât cheltuie moldovenii care vizitează sala de forţă

Embed:

Fiecare dintre noi s-a gândit, cel puţin o dată în viaţă, că i-ar plăcea să aibă o siluetă perfectă. Asta pentru că, se zice, că prima impresie este cea care contează. Există moldoveni care investesc în menţinerea siluetei mii de lei şi multă răbdare. Este şi cazul bărbaţilor din reportajul ce urmează.

Deşi este om de afaceri şi nu sportiv profesionist, Sergiu Bedoni vizitează sala de sport deja de şase ani. Acum el nu-şi mai imaginează viaţa fără cel puţin patru antrenamente pe săptămână. Sergiu recunoaşte că performanţele lui se datorează şi alimentaţiei speciale. Preţul vitaminelor şi proteinelor necesare pentru o lună poate fi comparat cu salariul unui bugetar, afirmă antrenorii.

Antrenorul Vitalie Calestru este medic de profesie şi de patru ori campion al Moldovei.  Iniţial, el a refuzat să fie filmat motivând că forma sa fizică nu este ce mai bună. El spune va reîncepe antrenamentele după sărbătorile de iarnă, iar în trei luni va trebui să adăuge 10-15 kilograme de masă musculară. Campionul medic nu ascunde faptul că se dopează şi, din acest motiv, înainte de competiţie, va trebui să cheltuie, lunar, aproximativ 500 de dolari. Vitalie Calestru este decis să distrugă mitul, potrivit căruia sportivii care se dopează suferă de impotenţă.

Lasă un comentariu