Află cât a stat Neymar căzut pe gazon, la Cupa Mondială: Este cel mai faultat jucător

Atacantul brazilian Neymar a stat căzut pe gazon 14 minute (13 minute şi 50 de secunde exact), în patru meciuri disputate la Cupa Mondială, potrivit postului de televiziune elveţian RTS Sport.

Cel mai mult, el a fost la pământ, susţinând că a fost accidentat, cinci minute şi 29 de secunde, în partida cu Mexic, din optimile competiţiei.

Neymar este jucătorul cel mai faultat la această Cupă Mondială - de 23 de ori, în patru partide, dar are tendinţa de a exagera loviturile primite.

Selecţionerul Mexicului, Juan Carlos Osorio, l-a criticat pe Neymar, despre care a spus că simulează accidentări mult prea des, scrie digi24.ro

„Este o ruşine pentru fotbal că se pierde atât de mult timp pentru un singur jucător. Fotbaliştii mei au fost obosiţi după aceste opriri frecvente. O oprire de genul ăsta a durat patru minute. Nu mi se pare un bun exemplu pentru copiii care se uită la fotbal”, a declarat Osorio.

El a mai spus că a fost un arbitraj care a favorizat Brazilia şi a „protejat jucătorii care au căutat să fie faultaţi”.

Reprezentativa Braziliei s-a calificat în sferturile Cupei Mondiale, după ce a învins Mexic, scor 2-0, luni, la Samara. Neymar a marcat în minutul 51, iar Firmino în minutul 89.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu