Află care sunt ultimele echipe calificate în optimile de finală ale Ligii Campionilor

Embed:

Schalke, Arsenal, Borussia Dortmund, Zenit Sankt-Petersburg şi AC Milan sunt ultimele echipe care şi-au asigurat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Nebunie a fost în grupa F, acolo unde după ultima etapă Arsenal, Borussia şi Napoli au acumulat câte 12 puncte, însă doar primele două au ajuns în optimi datorită golaverajului mai bun.

Steaua Bucureşti a încheiat evoluţia în Liga Campionilor cu o înfrângere. Campioana României a pierdut meciul cu Chelsea, scor 0-1. Schalke a învins FC Basel cu 2-0 şi s-a calificat alături "aristocraţi" în optimile Ligii Campionilor.

În grupa F calificarea s-a jucat pe muchie de cuțit. Borussia Dortmund a învins Marseille cu 2-1, iar Napoli s-a impus în faţa lui Arsenal cu 2-0. Echipele din Germania, Anglia şi Italia au acumulat câte 12 puncte, însă Borussia şi Arsenal s-au calificat în optimi datorită golaverajului mai bun. Napoli a devenit prima echipă din istoria acestei competiţii care ratează calificarea în optimile de finală cu 12 puncte acumulate în faza grupelor.

Zenit Sankt-Petersburg a pierdut surprinzător meciul cu Austria Viena, scor 1-4, însă s-a calificat în optimi de pe locul doi în grupă. Asta după ce Atletico Madrid a învins Porto cu 2-0.

Din grupa H în play-off-ul Ligii Campionilor s-au calificat favoritele Barcelona şi AC Milan. Catalanii au zdrobit în ultima etapă Celtic cu 6-1, iar AC Milan și-a asigurat locul doi în grupă după ce a remizat cu Ajax, scor 0-0.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu