AFLĂ care sunt defectele fiecărei zodii

Marea majoritate a informaţiilor despre zodii se referă cu precădere la atuurile astrologice ale fiecărui semn şi mai puţin la defectele zodiilor. Garbo.ro vă propune să exploraţi zodiacul defectelor astrale, învăţând cum să lucraţi mai bine cu voi înşivă şi să înţelegeţi cu adevărat fiecare dintre semnele zodiacale.

Horoscopul defectelor pentru zodia Berbec

Plin de curaj şi entuziasm, Berbecul are capacitatea de a iniţia numeroase proiecte de-a lungul timpului. În schimb, adesea îşi pierde interesul la jumătatea drumului şi nu are capacitatea de a duce la bun sfârşit ceea ce a început. Pe de altă parte, Berbecul vrea mereu să îi convingă pe cei din jur că are dreptate, chiar şi atunci când nu este aşa.

Horoscopul defectelor pentru zodiaTaur

Deşi are capacitatea de a finaliza cu brio orice tip de sarcină, Taurul este o zodie care se mobilizează greu înainte de a începe orice. Are nevoie să lucreze în ritmul lui şi nu acceptă niciun fel de interferenţă din exterior. În plus, atunci când şi-a pus în minte ceva, Taurul se poate dovedi cea mai încăpăţânată zodie din întreg horoscopul.

Horoscopul defectelor pentru zodia Gemeni

Nativul din Gemeni se dovedeşte adesea o persoană pe care nu te poţi baza, fiind prea schimbător în atitudini şi prea îndrăgostit de libertate. În plus, această zodie mentala poate avea tendinţa de a-i manipula pe ceilalţi prin intermediul cuvintelor, nefiind dispusă decât rareori să-şi arate adevăratele sentimente.

Horoscopul defectelor pentru zodia Rac

Nativul din zodia Rac dă dovadă de o mare sensibilitate care, prost direcţionată, îl poate face adesea să fie susceptibil şi defensiv. În plus, pentru a-şi asigura confortul emoţional de care simte că are atâta nevoie, Racul nu ezită să-i şantajeze sentimental pe cei din jurul său.

Horoscopul defectelor pentru zodia Leu

Nativul din zodia Leu este excelent dotat pentru poziţii de conducere, însă poate deveni rapid extrem de autoritar şi orgolios. În plus, fiind o zodie temperamentală, se manifestă adesea puternic şi chiar violent în fata provocărilor.

Horoscopul defectelor pentru zodia Fecioara

Nativul din zodia Fecioară este excelent dotat pentru munca de detaliu, însă are adesea tendinţa de a pierde din vedere imaginea globală. În plus, concentrarea excesivă pe amănunte îl poate face să devină rece cu cei din jur, intransigent şi veşnic îngrijorat.

Horoscopul defectelor pentru zodia Balanţă

Căutând mereu să atingă echilibrul, Balanţa este adesea nehotărâtă şi prea aplecată către compromisuri. Poate avea tendinţa de a se baza mereu pe ceilalţi pentru a se pune în mişcare, iar zelul său oratoric este....interminabil.

Horoscopul defectelor pentru zodia Scorpion

Pasional în tot ceea ce face, Scorpionul poate da dovadă de tendinţe distructive şi auto-distructive. În nevoia sa de a controla totul în jur, nativul Scorpion cade adesea pradă posesivităţii şi se manifestă cu impetuozitate în faţa provocărilor. În plus, ca toate celelalte zodii fixe din horoscop, Scorpionul se poate dovedi extrem de ataşat de ideile şi opiniile sale.

Horoscopul defectelor pentru zodia Săgetător

Sociabil şi jovial, Săgetătorul are tendinţa de a fi brutal de sincer uneori, ignorând sensibilitatea persoanelor din jur în numele deschiderii şi echităţii. În plus, îndrăgostit cum este de filozofie şi de latura estetică a lucrurilor, Săgetătorul poate neglija cu uşurinţă aspectele practice şi uneori adevărata esenţă a lucrurilor.

Horoscopul defectelor pentru zodia Capricorn

Muncitor şi ambiţios, Capricornul dă dovadă cel mai adesea de o atitudine pesimistă în faţa vieţii. Îi lipseşte puterea de a se bucura de micile plăceri cotidiene şi îi judecă uneori pe ceilalţi ca fiind prea slabi sau leneşi. Îşi cenzurează emoţiile mai bine ca oricare altă zodie din horoscop, fiind predispus la singurătate şi închidere în sine.

Horoscopul defectelor pentru zodia Vărsător

Nativul din Vărsător se remarcă printr-o mare originalitate, dar, în mod paradoxal, şi prin dogmatism. Consideră că soluţiile găsite şi aplicate de el sunt cele mai bune, încercând să-i convingă de aceasta pe toţi cei din jurul lui. În plus, Vărsătorul se poate dovedi extrem de independent şi detaşat în dragoste, punându-şi adesea prietenii pe primul loc în faţa persoanei iubite.

Horoscopul defectelor pentru zodia Peşti

Fire sensibilă şi visătoare, nativul din zodia Peşti se dovedeşte adesea nehotărât, schimbător şi dependent emoţional. Se manifestă plin de altruism, până în punctul în care nu mai are nimic să-şi ofere sie însuşi. În aceste momente, poate deveni cu uşurinţă depresiv, sau poate avea tendinţa de a evada din realitate prin diverse mijloace.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu