Află care este secretul unei relaţii sexuale perfecte

Secretul unei partide reuşite de sex constă pur şi simplu în empatie. Constatarea a fost sugerată de un studiu recent, realizat de doctorul Adena Galinsky, co-autorul studiului efectuat de cercetătorii de la Johns Hopkins Bloomberg School's Center for Adolescent Health, din Statele Unite ale Americii, potrivit realitatea.net.

Conform spuselor doctorului Adena Galinsky, persoanele empatice sunt mult mai sensibile la nevoile partenerului, iar astfel se iniţiază un feedback pozitiv între cei doi.Pentru a ajunge la această concluzie, cercetătorii au studiat profilul psihologic a peste 3.200 de persoane, femei şi bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani, voluntari care erau într-o relaţie stabilă de cel puţin trei luni.

Rezultatele, publicate în numărul din iunie al Journal of Adolescent Health, arată că atât bărbaţii empatici, cât şi femeile empatice aveau o viaţă sexuală satisfăcătoare, spre deosebire de participanţii care nu aveau această caracteristică.

Potrivit studiului, bărbaţii tineri se simt satisfăcuţi atunci când practică cele trei tipuri de sex: normal, oral şi anal, iar nouă din zece bărbaţi spun că au orgasm aproape de fiecare dată. De partea cealaltă, mai puţin de jumătate dintre femei au declarat că ating punctul culminant. Oamenii de ştiinţă au fost surprinşi când au constatat că bărbaţii sunt mult mai dispuşi decât femeile să facă sex oral.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu