Află care este adversarul din turul doi preliminar al Ligii Campionilor pentru Dacia Chişinău

Embed:

Dacia Chişinău şi-a aflat adversarul din turului doi preliminar al Ligii Campionilor. "Lupii galbeni" vor juca în compania campioanei Georgiei, FC Zestafoni. Meciul-tur este programat pentru 12 sau 13 iulie în Georgia, iar returul se va juca la 19 sau 20 iulie, la Chişinău.

Campioana Georgiei, FC Zestafoni, este primul adversar al Daciei din Liga Campionilor. Tragerea la sorţi a avut loc la Nyon în Elveţia, unde a fost stabilit primelor două tururi preliminare ale Ligii Campionilor.

"Lupii galbeni" au avut destulă şansă şi au evitat adversari mai dificili precum Dinamo Zagreb din Croaţia, Partizan Belgrad din Serbia sau Sturm Graz din Austria, toate campioane.

"Sunt mulţumită de adversarii care ne-au căzut, sunt foarte sigură că îi vom trece, este un club tânăr, au o cupă la activ şi campionatul. Au jucători destul de buni, dar noi suntem mai ambiţioşi şi asta ne va da forţe să trecem mai departe", a precizat Zinaida Jioară, director comercial Dacia.

Primul meci lupii galbeni îl vor juca în deplasare pe Stadionul Minicipal din oraşul Zetafoni pe data de 12 sau 13 iulie, iar returul se va disputa o săptămână mai târziu, la Chişinău.

Clubul georgian a fost fondat în 1937 cu denumirea Metalurgi, în 1990, o dată cu obţinerea independenţei, şi-a schimbat denumirea în Margveti, iar din 2004 poartă actuala denumire. În sezonul recent încheiat a câştigat în premieră titlul în Georgia, la fel ca Dacia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu