AFLĂ 6 tipuri de femei care atrag orice bărbat

Ai o prietenă sau cunoşti o femeie care poate atrage oirce bărbat, dar nu îi ştii secretul? Atunci ţi-l spunem noi. Cu siguranţă se încadrează în unul din cele şase tipuri de reprezentante ale sexului frumos de la care bărbaţii nu-şi pot lua ochii, şi nu doar, scrie Unica.ro.

Poate faci şi tu parte din acele femei care nu ştiu ce este singurătatea? Vezi în cele ce urmează.

Femeia îndrăzneaţă

De ce sunt atraşi bărbaţii (timizi, puternici, curioşi) de femeile îndrăzneţe? Pentru că uneori, bărbatul preferă să lase garda jos şi să fie cucerit sau pentru că tipele (foarte) dezinhibate îi lasă pe bărbaţi să se bucure din când în când de un ,"moment norocos".

Femeia imprevizibilă

Reprezentanţii sexului tare fac un adevărat deliciu din atracţia pentru femeile care nu se lasă descifrate de la prima întâlnire! Să nu te mire dacă cele mai norocoase femei în dragoste sunt fix cele care le fac pe inabordabilele, dând totuşi semne clare că pot şi vor mai mult de atât. În spatele acestei atitudini se află un comportament studiat, în permanentă îmbunătăţire.

Femeia optimistă

Oricât de interesant ţi s-ar părea să adopţi o atitudine engimatică, visătoare, boemă, află că bărbaţii sunt de fapt atraşi de femeile cu picioarele pe pământ, carismatice, zâmbitoare, optimiste. Ei au nevoie de confirmări, aprecieri, laude şi certitudini, iar femeia optimistă este exact ceea ce le trebuie, datorită replicilor pozitive, aprecierilor zâmbitoare şi încrederii în viitor.

Femeia interzisă

Dintotdeauna, omul a fost atras ca un magnet de mărul din grădina vecinului, mai precis de lucrurile care i-au fost interzise. Iar bărbaţii sunt mari amatori să cucerească astfel de redute feminine! Nu există bărbat care să se poată abţine în faţa unei astfel de oportunităţi: o partidă de sex cu două surori gemene, îmblânzirea unei bibliotecare tinere şi sobre sau măcar o nevinovată fantezie având ca protagonistă iubita cu corp de model a unui prieten.

Femeia naturală

Într-adevăr, sunt şi bărbaţi cărora le place ca partenera lor să fie permanent machiată, rujată… Dar dacă serios, nu sunt mai mulţi decât cei care preferă un ten curat şi un aspect natural, în defavoarea unei măşti cu machiaj. 70% dintre bărbaţi cred că adevărata frumuseţe a unei femei se testează dimineaţa, nemachiată, când se trezeşte. 80% dintre bărbaţi sunt atraşi instant de parteneră dacă se îmbracă doar cu un tricou sau o cămaşă a lor.

Femeia care se reinventează

Chiar dacă te gândeşti că felul tău de a fi este cel care atrage, aspectul este cel pe care îl vede prima dată un bărbat la tine. Abia apoi, atras fiind de cum arăţi, va fi interesat să te cunoască. Ambalajul contează, asta este! Mai mult decât atât, bărbaţii apreciază foarte mult o femeie care aduce mereu ceva nou în vestimentaţia sau lookul ei. Tot ce trebuie să faci este să nu uiţi să adaptezi anumite trenduri la personalitatea şi aspectul tău fizic!


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu