AFLĂ 10 lucruri pe care bărbaţii le urăsc în timpul sexului

Nu doar reprezentanţii sexului tare, dar şi femeile doresc să se simtă bine în pat cu persoana iubită. Uneori fac însă greşeli pe care nu le conştientizează. Nu din rea-voinţă, ci din simplul motiv că nu cunosc ce ar putea să provoace furia bărbaţilor în timpul partidei de sex.

Orice greşeală se repară însă, dacă ştii cele 10 lucruri pe care partenerii le urăsc în pat, potrivit Unica.ro.

Excesul de parfum

Primul lucru care îl face să stea la distanţă este să-l leşini la propriu cu un parfum puternic. În plus, nu prea îi este plăcut să te sărute şi să simtă pe limbă gustul ciudat al parfumului.

Machiajul exagerat

Iubitul ar dori să se simtă în pat, nu la discotecă. În plus, îşi va face griji să nu-ţi întindă machiajul şi asta îl va enerva, pentru că nu se va putea simţi în largul său. În acest sens, nu te machia, dacă poţi, deloc! Astfel nu rişti să îţi oripilezi iubitul murdărindu-l de fard sau întinzându-i pe corp rujul tău preferat.

Eşti pasivă în timpul actului sexual

Dacă nu faci nici o mişcare, atunci ai toate şansele să îţi dezamăgeşti iubitul. Partenerul nu va fi mulţumit de viaţa voastră de cuplu şi într-un final, te va părăsi, dacă nu îţi dai interesul să faci din partidele de sex ceva plăcut şi relaxant.

Doar el vine cu propunerea

Pentru un bărbat, aceasta va însemna că nu eşti interesată de sexul cu el şi nici în propria lui persoană. Fii sigură că nu se va bucura foarte mult după o asemenea concluzie. Iar asta îl va pune pe gânduri

Nu îl săruţi şi nici nu îl dezmierzi

Bărbaţii au nevoie să fie alintaţi şi răsfăţaţi chiar mai mult decât copiii, chiar dacă ţi se pare paradoxal! Trebuie să dai ceea ce îţi place să primeşti, aşa că sărută-l, mângâie-l, foloseşte îmbrăţişările erotice. Gesturile potrivite îl excită şi îl fac să îţi ofere tot ce are mai bun.

Eviţi să îi atingi zonele erogene

Dacă vrei partide de sex memorabile, vei aştepta mult şi bine dacă nu ţii cont de zonele erogene ale partenerului. Dacă îţi place să te atingă în zonele erogene şi să te sărute peste tot, de ce nu i-ar plăcea şi lui la fel?

Nu îi spui şi nici nu îi arăţi ce îţi place şi ce nu

Exprimă-ţi plăcerea oricum vrei: mişcări ale bazinului, săruturi, gemete, orice ca să nu creezi confuzii în mintea celui care vrea să facă tot ce îţi place. Nu uita că, pentru bărbaţi, gemetele, anumite mişcări şi în final, orgasmul, sunt aşa zise dovezi ale bărbăţiei şi priceperii lor.

Laşi rutina să se instaleze încet şi sigur între voi

Dacă simţi cumva că viaţa voastră sexuală urmează un clişeu, nu este doar el vinovatul! Trebuie să ştii că, dacă nu te implici şi tu, partenerul acumulează frustrări care îl împiedică să mai aducă ceva bun în relaţia voastră. Nu ai de ce să îl judeci. Sexul este un joc în doi, aşa că, adaugă câteva jucării noi!

Nu comunici cu el

Dacă vrei să fie tot mai bun pentru tine, la fel trebuie să fii şi tu! Oricât de riscant ţi-ar putea părea, întreabă-l dacă i-a plăcut să îl atingi acolo, să îl săruţi dincolo şi aşa mai departe. Faptul că ţii cont de preferinţele lui contează mai mult decât crezi.

Laşi problemele zilnice să intervină între voi

Una dintre cele mai mari greşeli în timpul sexului este să nu îi acorzi statutul pe care îl merită. Când faceţi sex, sunteţi doar voi doi şi nimeni altcineva. Crezi că îi place să audă chiar şi acum despre problemele cotidiene? Nici cea mai tare erecţie nu rezistă în faţa unei avalanşe de frustrări, neatenţie şi nemulţumiri.loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu