Afacerea unei moldovence, dată peste cap la postul vamal Palanca. Vameşilor nu le venea să creadă ce au găsit în maşina femeii (VIDEO)

Embed:

O moldoveancă a încercat să introducă ilegal bunuri în țară, fără a le declara organului vamal și fără a deține acte ce i-ar permite transportarea marfurilor peste frontiera de stat.

Cazul a fost înregistrat la postul vamal Palanca, pe sensul de intrare în țară. Conaţionala de 49 de ani era la volanul unui automobil, model Honda CRV. Astfel, în urma verificărilor, în maşina sa au fost găsite peste 960 de ecusoane pentru uniformele angajaților instituțiilor paramilitare și a altor instituții de drept, 34 de accesorii pentru arme pneumatice, 7 cuțite și alte mărfuri fără acte de proveniență.

Întregul lot era transportat din Ucraina, iar conducătorul auto a ignorat restricțiile de introducere în țară a mărfurilor prohibite de către persoanele fizice și care necesită o autorizare specială.

Marfa a fost confiscată pentru expertiză și continuarea cercetărilor în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și atragerii persoanei vinovate la răspundere.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu