AFACERE PE BANI EUROPENI. Din pasiunea pentru maşini, un bărbat din Comrat și-a deschis un service auto

Embed:
Şi-a deschis un service auto graţie unui grant european. Vorbim despre Alexandr Holostenco din Comrat, care a primit trei mii de euro pentru a-şi dezvolta pasiunea pentru maşini.

Alexandr a cumpărat utilaj performant și face diagnosticarea automobilelor de mare tonaj, dar și a autoturismelor, iar ulterior le repară, dacă este necesar. Tânărul a creat patru locuri de muncă, iar angajații sunt colegii săi cu care a studiat la Colegiul de Transporturi din Capitală.

"Am decis să formez o echipă bună, ca să pot oferi servicii și reparație de calitate, rapide, pentru ca clienții să rămână mulțumiți", a spus Alexandr Holostenco, antreprenor.

Antreprenorul spune că a pus accent pe diagnosticare computerizată, pentru că este mai ușor să depistezi care este problema mașinii. În plus, sunt evitate cozile.

"Reparația durează în funcție de complexitatea lucrărilor. Ne străduim să facem totul repede, pentru ca clientul să fie mulțumit, iar noi să începem altă lucrare", a afirmat Alexandr Holostenco, antreprenor.

În ultimii trei ani, în Găgăuzia și raionul Taraclia, au fost deschise 30 de întreprinderi, care au primit granturi în valoare totală de 550 de mii de dolari.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu