Afacere murdară cu droguri de contrabandă. O femeie de 36 de ani, reținută în momentul primirii unui colet transmis din Italia (VIDEO)

Embed:

O femeie de 36 de ani, prinsă în flagrant delict de către poliție, în momentul primirii unui colet transmis din Italia. În coletul cu produse alimentare primit de către bănuită, acolo erau camuflate pastile cu efect psihotrop.

Imediat ea a fost reţinută şi escortată la Direcția de Poliție pentru audieri. Ulterior în urma cercetării coletului, poliţiştii au depistat drogurile ascunse, care au fost transportate prin contrabandă. Expedierile erau făcute săptămânl, drogurile fiind estimate la suma de aproximativ 6000 lei.

Femeia şi-a recunoscut complicitatea, iar substanţele narcotice au fost expediate în laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor.

Totodată ofiţerii de investigaţii întreprind măsuri speciale în acest context, pentru a identifica şi reţine complicii. Potrivit legislaţiei penale în vigoare, bănuita riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 5 ani, pentru contrabandă cu substanțe stupefiante.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu