AFACERE ÎNFLORITOARE. O femeie crează bijuterii din plante uscate

Embed:

Culege flori de câmp și creează bijuterii gingașe. Este hobby-ul Svetlanei Dumitraș, transformat recent și în afacere. La un pandativ mic, femeia muncește chiar și câteva zile, dar spune că efortul se merită.

"Alegem o floarea care ne place, o punem în forme tot așa cum ne place. După asta, pregătim smoala și o lăsăm să stea două, trei ore. "

Prima etapă este culegerea florilor. Întrucât sunt pasiunea ei, Svetlana spune că niciodată nu se întoarce de la plimbare fără câteva plante. Ulterior, florile trebuie să stea câteva luni la uscat.

"După asta, trebui pregătită smoala. Substanța este formată din două componente, din smoală și agent de întărire. Trebuie să fii foarte atent, deoarece dacă greșești proporțiile, fie substanța iese prea densă, fie nu se va îngroșa deloc", a spus florista Svetalana Dumitraș.

Doar după pregătirea minuţioasă a tuturor elementelor, designerul se apucă de crearea bijuteriilor, iar procesul îi ia în jur de două zile.

Svetlana spune că a învățat totul singură.

"Eu sunt și florist și lucrez mult cu florile, pentru că-mi plac foarte mult. Doar că lucrul este unul sezonier, pentru că fac mai mult decor pentru nunți. La un moment dat m-am plictisit și m-am hotărât să fac bijuterii, dar tot cu flori",  a spus florista Svetalana Dumitraș.

Bijuteriile Sveltanei costă între 80 și 160 de lei şi se vând doar pe rețelele de socializare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu