AFACERE INEDITĂ la Orhei. Milionarul care investeşte pasiune în fructele pe care le cultivă

Embed:

Are doar 30 de ani şi este proprietarul a peste 50 de hectare de livezi de piersici, caişi, meri şi alţi pomi fructiferi. Vorbim despre Igor Ivanov, un agricultor din Orhei care s-a ambiţionat să-şi dezvolte o afacere de succes cu profit sănătos. 

Experiența tatălui, şi el agricultor, dar și cea acumulată în timpul studiilor i-a permis lui Igor Ivanov să dezvolte o afacere de succes încă din anii de studenție. Livada de meri a fost printre primele plantate de agricultor.

Este un soi colorat, frumos, însă are o problemă esențială, pedunculul fructului este prea mic”, a menţionat agricultorul, Igor Ivanov.

Cele mai multe fructe sunt exportate, însă în zece ani de activitate abia a reușit să egaleze investițiile cu profitul, pentru că livezile necesită mari cheltuieli și grijă.

Aici profitul încă urmează a fi câștigat. Până acum orice ban care este ca profit este reinvestit pentru dezvoltarea întreprinderii”,  a spus agricultorul, Igor Ivanov.

Oamenii care îl cunosc pe Igor Ivanov spun că succesul lui se datorează insistenței și efortului depus.

Are mai multe cerințe în privința calității și cantității lucrului. El merge spre cum vre el, mai spre Europa.”

„A sădit livadă, se străduie, rezultate se văd frumoase”.

El a reușit cu dragoste. El a avut dorința de a ajuta oamenii, de a face ceva bun în societate”.

Potrivit agricultorului, secretul unei afaceri de succes este:

„La recoltă influențează munca. Și dacă o faci cu suflet și cu bună gândire. Pasiunea servește și ca acel imbold de a face totul bine”, a adăugat agricultorul, Igor Ivanov.

Afacerea lui Igor Ivanov este în continuă dezvoltare. În afară de stagiile de practică pe care le-a avut peste hotare, agricultorul face doctoratul în domeniul pomiculturii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu