Afacere dată peste cap! Un dealer de DROGURI PERICULOASE din Transnistria, REŢINUT (VIDEO)

Embed:

Procura droguri din Turcia, Ucraina, Federaţia Rusă şi le vindea pe teritoriul Transnistriei. Un bărbat de 30 de ani din dreapta Nistrului riscă ani grei de puşcărie pentru comercializarea şi contrabandă cu droguri.

Angajații Direcției Antidrog a Inspectoratul Național de Investigații în colaborare cu Procuratura sectorului Ciocana municipiului Chișinău au documentat timp de două luni activitatea infracțională a acestuia.

Suspectul a fost reţinut pe teritoriul Autogării Nord, în timp ce transporta un rucsac, în stofa din care era confecționat rucsacul erau camuflate drogurile. 

Ca urmare a perchezițiilor corporale, efectuate de către forțele de ordine au fost depistate două pachete din polietilenă în care se aflau 100 de grame de amfetamină.

În cadrul audierilor, bărbatul a recunoscut faptul că a procurat drogurile din oraşul Odessa și a traversat frontiera de stat fără a fi supus unui control riguros.

Amfetamina era comercializată cu 600 de lei pentru un gram, valoarea drogurilor fiind de circa  60.000 lei.

Dacă vinovăţia suspectului va fi dovedită, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de  la 7 la 15 ani.

De menționat că anume aceste categorii de droguri la momentul de față sunt  consumate preponderent de către generația tânără, cu vârsta între 16-30 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu