Aeroportul Internațional Chișinău face față cu succes ninsorilor abundente

Embed:

Odată cu ninsorile abundente, utilajele de deszăpezire lucrează la turații maxime și la aeroportul din Capitală. În centrul atenţiei muncitorilor este pista de decolare şi aterizare care trebuie să fie într-o stare impecabilă. 

Astfel, pentru îndepărtarea zăpezii, s-a aplicat constant material degivrant, circa 30 tone de reactivi lichizi și 25 tone de reactivi granulate, precum și utilaje  moderne de deszăpezire, astfel, încât să fie asigurate condiții optime pentru operarea în deplină siguranță a zborurilor pe Aeroportul Chișinău.

La moment, Aeroportul Internațional Chișinău dispune de peste 25 utilaje multifuncționale, care sunt gata în orice moment să intervină în cazurile de urgență, generate de condițiile meteorologice specifice sezonului rece al anului. 

În pofida ninsorii înregistrate pe parcursul zilei de 18 martie 2018 în Chișinău, nici o cursă operată pe de pe Aeroportul Chișinău nu a fost reținută sau anulată în legătură cu activitatea de deszăpezire a suprafețelor de lucru de la Aeroportul Internațional Chișinău.

În prezent se intervine la evacuarea zăpezii de pe întreaga suprafaţă de mişcare și operare.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu