Aduceau marfă prin contrabandă de la "KM 7", apoi o vindeau în Chişinău. Doi bărbaţi, reţinuţi (VIDEO)

Ofițerii serviciilor specializate ale Vămii au deconspirat și anihilat o schemă de contrabandă cu mărfuri de larg consum, introduse clandestin în țară prin regiunea transnistreană, cu ocolirea posturilor vamale interne de control. Conform informațiilor deținute, bunurile erau procurate de la piața "KM 7" din or. Odessa, fiind ulterior repartizate mai multor proprietari de unități comerciale din Capitală.

Activitatea infracțională a grupării a fost documentată timp de aproximativ o lună de zile, perioadă în care au fost acumulate suficiente materiale probatorii privind caracterul ilicit al operațiunilor desfășurate, precum și informații cu privire la locul depozitării și păstrării bunurilor de contrabandă.

Pe acest caz sunt cercetați doi locuitori ai raionului Hâncești, care au fost reținuți în flagrant în momentul repartizării loturilor de contrabandă.

Reținerea a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 06 septembrie, într-un depozit închiriat de suspecți, unde au fost depistate mai multe loturi de articole vestimentare și de încălțăminte, în asortiment,
valoarea cărora se estimează la aproximativ un milion de lei.

Suspecții au fost reținuți pe un termen de 72 de ore şi riscă închisoare de până la 10 ani.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu