Adriano a fost concediat de la Corinthians pentru surplusul de kilograme

Embed:

Fostul internaţional brazilian Adriano este în cădere liberă. După ce AS Roma l-a dat afară după doar 7 luni, brazilianul a fost concediat şi de Corinthians. Campioana Braziliei din 2011 şi-a pierdut răbdarea cu fostul jucător al Interului, după ce acesta nu a reuşit să revină la o greutate acceptabilă.

Fostul jucător de la Inter şi AS Roma mai avea contract până în luna iunie, însă înţelegerea a fost reziliată anticipat, oficialii fiind nemulţumiţi de multiplele derapaje ale atacantului.

Adriano s-ar fi îngrăşat exagerat de mult şi nu a reuşit să îşi dea jos surplusul de kilograme. Conştient că depăşeşte cu mult greutatea admisă, brazilianul a refuzat să urce pe cântar, iar asta i-a semnat sentinţa. Antrenorul l-a dat afară de la echipă, iar oficialii s-au conformat şi i-au reziliat contractul.

Pe lângă kilogramele în plus, lui Adriano i s-a reproşat şi desele escapade nocturne. Adriano, în vârstă de 30 de ani, a semnat cu Corinthians în martie 2011, pentru care a reuşit doar un singur gol.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu