Adriana Sosnovschi a pierdut finala turneului ITF de la Chişinău

Embed:

Tenismena moldoveancă Adriana Sosnovschi a pierdut finala turneului ITF de la Chişinău. Sportiva noastră a fost învinsă de Ilona-Georgiana Ghioroaie din România. Partida s-a încheiat cu scorul de 6-3 6-0.

Chiar dacă Sosnovschi a pierdut finala, asta este cea mai mare performanţă din cariera sa. Ea a jucat pentru prima dată într-o finală a unui turneu de asemenea categorie.

"Nu a fost pentru mine un meci super bun. Probabil, am fost obosită în această săptămână şi nu am reuşit să am o prestaţie mai bună în această partidă", a spus Sosnovschi.

"Adversara a fost una dificilă. Am jucat cu ea şi la turneul precedent şi am câştigat în decisiv. Nu pot să zic că a fost un meci uşor acum, însă m-am simţit extraordinar în teren şi mi-am depăşit limitele", a precizat Georgiana Ghioroaie, tenismenă.

Pentru calificarea în finală Adriana Sosnovschi a încasat un cec în valoare de 980 de dolari şi 7 puncte în clasamentul ITF. De partea cealaltă, învingătoarea turneului Ilona Georgiana Ghioroaie s-a ales cu 1500 de dolari şi 12 puncte în ierarhia mondială.

Tenismena din România a câştigat şi celălalt turneu ITF de la Chişinău, care s-a disputat cu o săptămâna mai devreme.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu