Adrian Sutil va concura pentru Sauber în sezonul 2014 din Formula 1

Embed:

Adrian Sutil va concura pentru Sauber în sezonul 2014 din Formula 1. Pilotul german a confirmat semnarea unui contract cu Sauber pentru anul viitor, însă echipa elveţiană nu a anunţat numele coechipierului acestuia.

Adrian Sutil a pus capăt tuturor speculaţiilor cu privire la viitorul său în Formula 1. Germanul a dezvăluit că a ajuns la un acord cu Sauber pentru sezonul următor. Echipa elveţiană va fi doar a doua din întreaga sa carieră în Formula 1 începută în 2007. Până acum, Sutil a evoluat doar la Force India.

La Sauber, germanul îl va înlocui pe conaţionalul său, Nico Hulkenberg, care a semnat chiar cu Force India. Sutil este primul pilot confirmat de echipa elveţiană pentru 2014, pentru celălalt loc favoriţi fiind mexicanul Esteban Gutierrez, care a pilotat la Sauber în 2013, şi tânărul pilot rus Serghei Sirotkin, care ar putea astfel să debuteze în Formula 1.

În acest an, Adrian Sutil a încheiat Mondialul de Formula pe locul 13 în clasamentul general, cu 29 de puncte. Cel mai bun rezultat înregistrat de Adrian Sutil în Formula 1 este clasarea pe locul patru în Marele Premiul al Italiei din 2009.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu